List of Corporate Headquarters in TIRANE

Search a company in Albania with your criteria (trade name, adress, Albanian registry number...).

Info-clipper.com provides business and credit information about Albanian firms.
If your company is active in international trade, our service can bring you in-depth information about your customers, competitors or suppliers. Monitor their financial performance and credit score, check if there are pending legal suits or procedures (liquidation, insolvency,...).
Follow changes in legal forms, executives and legal representatives...

If you intend to initiate a search of business partners worldwide, you need to really know about your prospects. The Business report brings you this information : Albanian register data, shareholders, corporate group structure worldwide will help you to grasp the real dimension of a company.
With the credit rating, specifically computed in Albania, you will be able to compare and appreciate the credit-worthiness and the risk of failure of a Albanian company.

AVEX SH.P.K. ENTON PRIFTI P.F. TIRANA ORA SH.P.K. BANKA E TIRANES SH.A. TIRANA PAPER SH.P.K TIRANA LEASING SH.A. TIRANA PRINT SH.P.K. TIRANA COMMUNICATION SH.P.K. INTER FOOD TRADE SH.P.K. CARDIO & DIAGNOSTIC CENTER HAMBURG / TIRANA (CDC) SH.P.K. Tirana Parking SH.P.K. Qendra Shqiptare per Rahabilitimit e Viktimave te traumes dhe tortures TIRANA Shopping CENTER SH.A. QENDRA KULTURORE TIRANA ARBEN JATA P.F. Tirana Centre for Journalistic Excellence Tirana Capital Trade SH.P.K. KOSMONTE FOODS TIRANA SH.P.K. EDUCATIONAL CENTRE SH.P.K. BESNIK DAJA P.F. UNIVERSITETI I TIRANES TIRANA FINANCIAL AUDITORS SH.P.K. COMDATA ALBANIA SH.P.K. Tirana Factoring & Lease SH.A. IZO - TOP SH.P.K. NEPTUN SH.P.K. ZYRE: ALKALOID REPRESENTATIVE OFFICE - TIR. Keshilli Atlantik i Shqiperise Atlantik - Shoqeri Sigurimesh SH.A. EUROFARMA TQ TOLICA SH.P.K. MEGATEK SH.A. MEGA GROUP SH.P.K. NELT SH.P.K. KONTI - AL SH.P.K. Qendra ALERT GRANIT ALB SH.P.K. MIKO SH.P.K. ECO-PROJECT ALBANIA SEAVUS SH.P.K. BANKA E SHQIPERISE SH.K. BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA SH.A. MAJLINDA FRASHERI P.F. A-LOGISTICS COMPANY SH.P.K. DONALD HOXHA P.F. GEGA OIL GROUP SH.A. GEGA OIL SH.A. WORLD FOAM SH.P.K. Donald Celmeta P.F. BUSHI - SERVIS SH.A. MARE SERVICES SH.P.K. FISNIK BUSHI P.F. ADVAN TECH SH.P.K. LATERN3 SH.P.K. GLOBAL RESOURCE TRADING SH.P.K. AGENCE FRANCE PRESSE AFP Regional Development Agency (SME) of Tirana AGER 2 SH.P.K GLOBAL NET SH.P.K. TRANS ADRIATIC PIPELINE AG ALBANIA - DEGE E SHOQERISE SE HUAJ ILIRIA SEALINES AGENCY SH.P.K. LIMAK INSAAT SANAYI ve TICARET ANONIM SIRKETI AGE INSAAT ve TICARET ANONIM SIRKETI ADI ORT KUEL SH.P.K. ADVANTAGE DENTAL SH.P.K. VIDEO GRAFIC AGENCY (VGA) SH.P.K. VISUAL STAGE DESIGN SH.P.K. SAGEMA SH.P.K. Blendi Sulaj P.F. GENER 2 SH.P.K. NOA SH.A. ALBCONTROL SH.A. BESA INTERNACIONAL SH.P.K. ALB TRADE PHARMA SH.P.K. DELTA PHARMA - AL SH.P.K. PARMED PHARMA AL SH.P.K. MBESHTETJE, INFORMACION, KUJDES, EDUKIM - M.I.K.E. SHTEPIA BOTUESE DITURIA SH.P.K. AUTORITETI I KOMUNIKIMEVE ELEKTRONIKE E POSTARE ALB - ZEUS SH.P.K. VLAKEDA SH.P.K. HOUSE OF EUROPE - SHTEPIA E EUROPES KOMUNA BERZHITE BALLKAN PETROL SH.A. S&A SH.P.K. F & S SH.P.K. LENGARICA & ENERGY SH.P.K. C & S ENERGY SH.P.K. C & S CONSTRUCTION ENERGY SH.P.K. BE - SO SH.P.K. Algert Gjoka P.F. S-SYSTEMS SH.A. S & T ALBANIA SH.P.K. R&S FARMA SH.P.K. ING. CLAUDIO SALINI GRANDI LAVORI S.P.A. & SALVATORE MATARRESE S.P.A. SH.TH. PETROSONIC ALBANIA SH.A. C & S CONSTRUCTION MINERALS SH.P.K. S&D INVEST SH.A. SCENIC VIEWS SH.P.K. SPIECAPAG - Shqiperia S&P PARTNERS SH.P.K. NO LIMIT S SH.P.K. DYNACOM SOUTH SH.P.K. E & S DISTRIBUTION SH.P.K. S & C 2011 SH.P.K. Millennium Women’s Network S. BIAGIO SH.P.K. GLOBUS SHPK SH.P.K. MEKOS SHPK LTD SIPING SHPK SH.P.K. ELMA SHPK SH.P.K. I N T E R M E D SH.P.K ALBEMILLA S H P K SH.P.K. FARMITALIA SHPK SH.P.K. SAFIR S H P K SH.P.K. BUCAJ INTERNATIONAL SH.P.K. AGJENCIA KOMBETARE E SHOQERISE SE INFORMACIONIT BANKA E PARE E INVESTIMEVE-ALBANIA/ FIRST INVESTMENT BANK-ALBANIA SH.A. FEMIJET TE PARET FIRST GROUP SH.P.K. FIRST SH.P.K. ARTUR IMERAJ P.F. PROMPT ADRIATIC SH.P.K. ADRIATICO BLU SH.P.K. ADRIATICA INTERTRADE SH.P.K. Petromanas Albania GmbH - Zyre perfaqesimi ADRIATIK QYSTRI P.F. ALBANIA PROPERTY GROUP SH.P.K. DDB ALBANIA SH.A. Leadership Development Association Albania DIAMOND CHEESE SH.P.K. DIAMAND SH.P.K. ENERGJI ASHTA SH.P.K. LIBERTY SPORT SH.A. OPERATORI I SISTEMIT TE SHPERNDARJES SH.A. TENSET SH.P.K. TEGOLA EDILCENTRO SH.P.K. ALBA CERAMICA N SH.P.K. MAMIDOIL ALBANIAN SH.A. ERIKA ALBANIA CERAMICHE SH.P.K. ERICA ALBANIA CERAMICHE SH.P.K. FAMIS CO - HC - Dege e shoqerise se huaj Administration, Management, Bussines, Etc (A.M.B.E.) SH.P.K. ROAMING ALBANIA SH.P.K. ONE TELECOMMUNICATIONS SH.A. LAMITRANS COSTUMS SERVICE SH.P.K. MEDICAMENTA SH.P.K. TRANSLOG ALBANIA SH.P.K. GAMING TRADE SH.P.K. I.M.M.I SH.P.K. EG PR RICAMBI SH.P.K. ALBANIAN AMERICAN DEVELOPMENT FOUNDATION DEGA SHQIPERI AGJENCIA AMI SH.P.K. ELECTRO - DYNAMIK SH.P.K. APEX - AL SH.A. ALBA MEDIC SH.P.K. FREDI-A SH.P.K. MEDIK LINE STEWART SH.P.K. REDI - 2006 SH.P.K. REDIS PRINTING SH.P.K. TV KLAN SH.A. INSTITUTI SHQIPTAR I MEDIAS ALB EDIL SHPK TEKNOEDIL SH.P.K. ALBAMEDIA SH.P.K. EDIL - AL - IT SH.P.K. Mediterranean Shipping Company Albania SH.P.K. INTERMEDICA CENTER SH.P.K. HaskoningDHV Nederland B.V. - Dega ne Shqiperi CREDINS LEASING SH.A. EDIL QUATTRO SH.P.K. MEDIA STANDARD SH.P.K. AMBASADA E SUEDISE Independent Local Media Association UNLIMITED MEDIA (UM) SH.P.K. SHERBIMI KOMBETAR I PUNESIMIT MINISTRIA E PUNEVE TE BRENDSHME MINISTRIA PER EVROPEN DHE PUNET E JASHTME EDIT SELIMI P.F. MEDI - TEL SH.P.K. SYRI BLU CRYPTO WORLD SH.P.K. ABKONS SH.P.K. DELOITTE ALBANIA SH.P.K. DELOITTE AUDIT ALBANIA SH.P.K. Security Solution & Distribution (SSD) SH.P.K. ALBAS SH.P.K. ALB COMMUNICATION CONSULT SH.P.K. SIDERAL SH.P.K. Albanian Skills- National Association for Skills Competition SHOQ. PERTEJ BARRIERAVE AL&GI SH.P.K. PREVISA SH.P.K. CT COMPUTERS AL SH.P.K. BILLI AL SH.P.K. AUTO FRANCE - AL SH.P.K. BEST CLEAN SH.P.K. ITALIAN CLEAN INDUSTRY SH.P.K. PLUS COMMUNICATION SH.A. SHPRESA-AL SH.P.K. EUROSIG SH.A. AL-BENIS SH.P.K. CONSIS AL SH.P.K. AL - EK CONSULTING SH.P.K. Crowe AL SH.P.K. ALBERT ABAZAJ P.F. HYSA GROUP SH.P.K. AKADEMI.AL SH.P.K. Shpresa Al Computer SH.P.K. Clean World Professional SH.P.K. LETRA COM (AL) SH.P.K. Lapsi. Al SH.P.K. ECO CLEANING SH.P.K. Auto-Zentrum.al SH.P.K. FATJON MEHMETAJ P.F. SONILA SHABANI P.F. EUROPEL SH.P.K. ENO. SH.P.K. VODAFONE ALBANIA SH.A. VODAFONE M-PESA SH.P.K. INFOSOFT BUSINESS SOLUTIONS SH.P.K. BT SOLUTIONS SH.P.K. Eledi Dyrkaj P.F. SOFT & SOLUTION SH.P.K. ALBTELECOM SH.A. TIRANA EAST GATE SH.P.K. ERNST & YOUNG ALBANIA SH.P.K. Dega ne Shqiperi e Shoqerise ERNST & YOUNG - EKSPERTE KONTABEL TE AUTORIZUAR E & B SH.P.K. E & ST SH.P.K. E & B Auditing SH.P.K. PRESTIGJ ALB SH.P.K. DIGIT - ALB SH.A. ALBA 1 SH.P.K. ALBA-STAR SH.P.K. ALBSIG SH.A. AGONSET SH.P.K. ALBSECURITY SH.P.K. TEO ALB SH.P.K. AGROTEK ALB SH.P.K. BEN ALB SH.P.K. PARTNER LEASING & ASSET MANAGEMENT SH.P.K. ALBA SERVICE & LOGISTICA SH.P.K. ALBSIG JETE SH.A. ALBESOL SH.P.K. ALBASER SH.P.K. AlbEsp Trading & Consulting SH.P.K. ALBBOS SH.P.K. ALBSOLUTION SH.P.K. ALBASPORT SH.A. AlbaScan SH.P.K. ALBA SERVICES & PARTS SH.P.K. ALBA CEMENTO SH.P.K. Alpas 2E SH.P.K. LANDWAYS INTERNATIONAL SH.P.K. ASPROFOS ENGINEERING S.A. ALB ASFALTO KOSTRUKSION SH.A. ALBAUS Marina SH.P.K. TREG AUTO SH.A. GANI AUTO SH.P.K. AUTO MASTER SH.A. ALEKSANDER ARA P.F. EASYPAY SH.P.K. YLLIAD SH.P.K. FRIGO ALBA SH.P.K. T&G ALBA SH.P.K. ALBA SHOES GROUP SH.P.K. NATURAL ALBA SH.P.K. ALEHANDRO DISTRIBUZIONE SH.P.K. SIEM ALBA SH.P.K. EURO ALBA SH.P.K. ALBA-EUREKA SH.P.K. ALBA - MAJA SH.P.K. ALBA MAJA SH.P.K. CRYPTO WORLD 2 SH.P.K. REGENCY INTERNATIONAL CASINO TIRANA SH.A. INTEGRATED TECHNOLOGY SERVICES SH.P.K. TENZOR SH.P.K. ALGRAFIKA SH.P.K. BALFIN PROPERTY FRANCHISING SH.P.K. Centre of Integrated Legal Services and Practices QENDRA ALBANIA COMMUNITY ASSIST (A C A) WATSON GRAY - ALBANIA SH.P.K. STREHEZA PER GRA E VAJZA Refugee and Migrant Services in Albania MINISTRIA E TRANSPORTIT DHE INFRASTRUKTURES BASHKIM MUHAMETAJ P.F. ZERO GRAVITET SH.P.K. FACILE.IT - BROKER DI ASSICURAZIONI S.R.L. ALBANIA BRANCH ALGRAM SERVIS SH.P.K. ALGRAM SERVIS TIRANA SH.P.K. EURO-GRAMA SH.P.K. GRANIT CONSTRUCTION SHKUP; DEGA TIRANE, SHQIPERI e shoqerise aksionere - Shoqeri ne Likuid LLESHI & MERMERE & GRANITE SH.P.K. CHEMONICS INTERNATIONAL INC. - ZYRE PERFAQESIMI DRINI DESING STUDIO SH.P.K. SAS & INTERIER SH.P.K. Urban Research Institute BY BEST SH.P.K. SUCCESS INVEST SH.P.K. Gentjan Zotaj P.F. LA BRICCOLA SH.P.K. SINJALBA SH.P.K. SINTEZA CO SH.P.K. ADXA Architecture & Engineering SINA SH.P.K. AUTORITETI SHTETEROR PER INFORMACIONIN GJEOHAPSINOR(ASIG) KEY TOURS INTERNATIONAL SH.P.K. KOMITETI SHQIPTAR I HELSINKIT ASSIKREDIT SH.P.K. ASSIST IMPACT ARAMERAS SH.P.K. T.R TRADE & DISTRIBUTION SH.P.K. ALBA SH.A. ALBA-HOLDING SH.A. ALBAS OFFICE SH.P.K. JANI GALLANI P.F. ALBA PARTS SH.P.K. ALBA WINE SH.P.K. INTEGRATED ENERGY BV SPV SH.P.K. ONHAIR INTERNATIONAL SH.P.K. Bashkim Caca P.F. DEVOLL HYDROPOWER SH.A. MATI HYDROPOWER SH.P.K. HYDROPOWER SH.P.K. GRABOVA HYDROPOWER SH.P.K. SHUSHICA HYDROPOWER SH.P.K. LULJETA KASTRATI P.F. KASTRATI HOTELS & TOWER SH.P.K. KASTRATI CONSTRUCTION SH.P.K. FATMIRA KASTRATI P.F. FEDERATA SHQIPTARE E FUTBOLLIT REDCLOUD SH.P.K. SHEGA OIL SH.P.K. SHEGA - TRANS SH.A. SHEGA TRANS SH.P.K. SHAGA. SH.P.K. SHEGA AIR SH.P.K. GLOBEX SH.P.K. GLOBE SHOPS SH.P.K. FRIGOCARNES SH.P.K. GOLD Bet-AL SH.A. FRIGO FOOD SH.P.K. TODINI COSTRUZIONI GENERALI S.P.A. - DEGA NE SHQIPERI ELEKTROFRIGO - 2004 SH.P.K. GOLDEN EAGLE SH.P.K. FAIK BEKTESH P.F. UNIVERSAL FRIGO SH.P.K. KUSHTRIM GOLA P.F. TOP GOLD SH.P.K. SANDIONIGI & MULLA SH.P.K. FRIGOALB SH.P.K. TRIGONOM SH.P.K. EAST EUROPEAN MINERAL INVESTMENTS SH.P.K. DORINA MELE P.F. ICOM ALBANIA OPERATORI SISTEMIT TRANSMETIMIT - OST SH.A. OST SECURITY SH.A. AUTO STAR ALBANIA SH.A. AUTO START GROUP (A.S.G) SH.A. EKO-STUDIO-PROJEKT SH.P.K. HEC - i DRAGOSTUNJE SH.P.K. POSTA SHQIPTARE SH.A. MAPO SH.P.K. ALPOS SH.P.K. ALBAPOST SH A T & T INTERNATIONAL SH.P.K. I.F.T. Move SH.P.K. EUROCOSTRUZIONI ITALIA SH.P.K. EUROSTAR SH.P.K. COSTALAB SH.P.K. MYTILINEOS ShA, dega e Shqiperise INA CONSTRUCTION & METAL LTD. SCUTARI CONSTRUCTION SH.P.K. QEVERIA SHQIPETARE - KESHILLI I MINISTRAVE GLOBE WILLIAMS - AL SH.P.K. INTERTRADE-AL SH.P.K. JO.AL. GRUP SH.P.K. EURO TRADE AL SH.P.K SORI-AL SH.P.K. GO DISTRIBUTION AL SH.P.K. RO-AL SH.P.K. ENER AL SH.P.K. AL - MACOM SH.P.K. MIDAC - AL SH.P.K. DEKA Group - AL SH.P.K. GREEEN ADVERTISING AL - GEOSYSTEMS SH.P.K. VECTOR - AL SH.P.K. INSTANT.AL SH.P.K. LC WAIKIKI Retail AL Sh.p.k AMERICAN CAPITAL SH.P.K. ADME SH.P.K. AE TEAM SH.P.K. Shega Container Transport SH.P.K. SHOQERIA BUSHATI SH.P.K. BUSHATI KONSTRUKSION SH.P.K. OPTIMA LEGAL & FINANCIAL SH.P.K. CROFIN SWISS MANAGEMENT SH.A. RSM & RB FINANCE . AL SH.P.K. BALFIN - Balkan Finance Investment Group SH.P.K. UNIONI FINANCIAR TIRANE SH.A. MERIDIANA STUDIO FINANCIARE SH.P.K. D&A FIN PARTNER SH.P.K. ALBANIAN FINANCIAL INSTITUTION SH.P.K. SHOQERIA E PARE FINANCIARE E ZHVILLIMIT-FAF Sh.a VICTORIA FINANCE SH.P.K. FINAL SH.A. HERBAL FRIENDS TRIPLE FINANCIAL SERVICES SH.P.K. ARK FIN. SH.P.K. E.S.FINANCIAL ADVISORY SH.P.K. STUDIO - IRS FINANCE & AUDITIM SH.P.K. LAZAJ AUDIT & FINANCE SH.P.K. FINANCE EVOLUTION BALCAN SH.P.K. FINANCIAL INVESTMENT SERVIS (FIS) SH.P.K. ENERGY FINANCING TEAM TIRANA SH.P.K. INST. I ING. FINANCIARE PER BANKE & SIG. SH.P.K. H2H Foundation VIBTIS SH.P.K. SHOQERIA KONCESIONARE NOA INSPECT SH.P.K. F'DORO SH.P.K. AGRON GJIKONDI P.F. QENDRA BURIMORE E MJEDISIT NE SHQIPERI RINA ALBANIA SH.P.K. ERA REAL ESTATE ALBANIA SH.P.K. Resin Albania SH.P.K. Uniper Technologies Albania - Dege Shoqeise se Huaj Banka OTP Albania SH.A. Royal Albania Foundation TOP ALBANIA SH.A. FERA ALBANIA SH.P.K. ROTTE ALBANIA SH.P.K. OTTOERRE GROUP ALBANIA SH.P.K. RONC ENERGIA ALBANIA SH.P.K. OPTIMA ALBANIA SH.P.K. ADRA - ALBANIA SHOQATA ICC ALBANIA LM ERICSSON INTERNATIONAL AB D & L ADMINISTRIM SH.P.K. FBD SH.P.K. A&A INTERNATIONAL LOGISTIC SH.P.K. CAGATAY LOGISTICS ALBANIA SH.P.K. DELTA ENGINEERING SH.P.K. DELTA CO SH.P.K. ICMES SH.P.K. GLOBAL PHARMA SH.P.K. PRO LIFE PHARMA SH.P.K. CFO PHARMA SH.P.K. LO.LI. PHARMA SH.P.K. BBI GROUP (BEST BRANDS INTERNATIONALLY GROUP) SH.P.K. EURO - BETON 2005 SH.P.K. IT-TEL 2005 SH.P.K. FRIENDS - 2005 SH.P.K. EMILJANO DERVISHI P.F. HPG ENERGY SH.P.K. MONTAL SH.P.K. INERTE CO SH.P.K. MOTO TIRANA SH.P.K. LANDON SH.P.K. SOFIGAZ SH.P.K. VIDIO - ONLY SH.P.K. INFOSOFT SYSTEMS SH.P.K. INFOSOFT MANAGEMENT SERVICES SH.P.K. SOFI MARITIME SH.P.K. INFOSOFT OFFICE SH.P.K. INVESTMENT JOTI - INFOSOFT GROUP SH.P.K. INFOSOFT SUPPORT&SERVICE P.F. INFOSOFT SOFTVARE DEVELOPER SH.P.K. C.C.S. OFFICE SH.P.K. ENERGYSOLUTION SH.P.K. SHERBIMET SOCIALE BETHANY iFLY SH.P.K. MICROSOFT ALBANIA SH.P.K. TELNETSOFT SH.P.K. DENTAL GROUP SH.P.K. BOTA E VERES SH.P.K. BOTA E BLERTE SH.P.K. Suzana Xhakolli P.F. BOTA SHQIPTARE SH.P.K. REFLEX MA SH.P.K. MADEDIN S H P K SH.P.K. GIDI SHPK SH.P.K. A D A AIR S H P K SH.P.K. EVRO ASHENSOR SH.P.K. FOCUS MEDIA NEWS SH.P.K. E C C SH.P.K. TULLI SHPK SH.P.K. ODISEA TRAVEL & TOURS SH.P.K. A.E. DISTRIBUTION SH.P.K. EDISUD SPA ALB COMPUTERS & DISTRIBUTION SH.P.K. GOLD WINE DISTRIBUTION SH.P.K. Albanian Audit Partners SH.P.K. ALBANIAN PARTNERS ABSORBER SH.A ERMILA SH.P.K. GFK ALBANIA SH.P.K. G.E.I.S ALBANIA SH.P.K. ALBA-TRANS SH.P.K. ABC NEWS SH.A. SOFISH SH.P.K. CLT International Consulting SH.P.K. A & i SH.P.K. A & D SH.P.K. A&A GROUP SH.P.K. A & I TRADE SH.P.K. A-TECH SH.P.K. A&J sh.p.k. A XH D SH.P.K. PROCREDIT BANK SH.A. AYEN AS ENERGJI SH.A. AUTO MANOKU SH.A. A&T SH.A. A.R.M.O. SH.A. ATLAS SH.A. INTERKOM ALBANIA SH.P.K. ALSAT SH.A. BALKAN YOUTH LINK ALBANIA - BYLA ALBGAS SH.A. AYEN ENERGY TRADING SH.A. AKSOY GROUP SH.A. Fair play Bast SH.A. AUTOASJA SH.A. FONDACIONI YOU ARE A SUNFLOWER ABI INVEST SH.A. ALBVUI SH.A. ARELDA SH.A. SENA SOLAR ENERGY OF ALBANIA SH.A. A-BI-ESSE SH.P.K. A INVEST GROUP SH.P.K. A & F FASHION GROUP SH.P.K. M & A INTERNATIONAL SH.P.K. I & A INTERNATIONAL SH.P.K. DALIPI - A SH.P.K. A & G FASHION DISTRIBUTION SH.P.K. H O XH A SH.P.K. A.GS TIRANA SH.P.K. Adi Professional SH.P.K. ALBAN JAHO P.F. Agon Feri P.F. SMART INVEST SH.P.K. SMART BUILDING SH.P.K. SMART LINE SH.P.K. SMART - TECH SH.P.K. OLSAEG SH.P.K. WORLD TRAVEL SH.P.K. WORLD SERVICE COMMUNICATION SH.P.K. ITE. GRUP SH.P.K. ITD SH.P.K. SUPERIOR LUBRICANTS SH.A. MARKETING & DISTRIBUTION SH.P.K. NESMARK FOUNDATION PROFESSIONAL MARKETING ALBANIA SH.P.K. MAXI MARKET SH.P.K. PRO MARKETING SH.P.K. J.M.C. (Jeta Marketing Communications) SH.P.K. SPRINT! MARKETING & MANAGEMENT CONSULTIG SH.P.K. TOOLS MARKET SH.P.K. BIG - MARKET SH.P.K. IDEAL MARKET SH.P.K. TREGI MARKETING GROUP SH.P.K. ALBANIA MARKETING SERVICE SH.P.K. DEUTSCHE MARKETING GESELLSCHAFT SH.P.K. INTEGRATED MARKETING SOLUTIONS SH.P.K. ENERGY MARKET ALBANIA SH.P.K. META-TIRANA SH.P.K. TRE - B - MARKET SH.P.K. Klik Market SH.P.K. PRINT MARKET SH.P.K. CONSULTRADE COMPANY SH.P.K. KOGO MARKETING AGENCY & ACADEMY SH.P.K. BRUNES CONSTRUCTION SH.P.K. LOBBY HOME SH.P.K. KALLFA SH.P.K. ALBATEX SH.P.K. YEAR 2000 TEST ONE SH.P.K. YEAR; 2000 & TEST, FOUR SH.P.K. YEAR 2000 TEST SEVEN SH.P.K. CETIS TIRANA SH.P.K KRISTI SH.P.K. DIEKAT NDERTIM & KONSTRUKSIONE SH.A. AMADEUS KONSORTIUM INTERLOGISTIC SH.P.K. NOVARTIS PHARMA SERVICES INC ND. NDERTIMIT GERI SH.P.K. GJYKATA E RRETHIT GJYQESOR TIRANE ARK IT SH.P.K. MINISTRIA ARSIMIT, SPORTIT DHE RINISE MINISTRIA E SHTETIT PER MBROJTJEN E SIPERMARRJES IL PARTICOLARE MOBILERI SH.P.K. INVESTNDERTIM TIRANA S.H.P.K. SH.P.K. EURONDERTIMI 2000 SH.P.K. BEHAR SHERIFI P.F. INSTITUTI I STATISTIKAVE - INSTAT UNION ORTILITE RAFTI OPTIKE SH.P.K. HODAJ NDERTIM SH.P.K. STATKRAFT ALBANIA SH.P.K. GRANT THORNTON ALBANIA SH.P.K. MINI INVEST ALBANIA SH.P.K. PRIME SPOT SH.P.K. PE - VLA - KU SH.P.K. EUROKONTAKT SH.P.K. VIKING INTERNATIONAL LIMITED ALBANIA - Dege e shoqerise se huaj Wurth Albania SH.P.K. C.C.S. SH.P.K. A.C.C. SH.P.K. I.S.C. PETROLEUM COMPANY SH.A. ALBANIAN OIL INTERNATIONAL SH.P.K. PLINTUS SH.P.K. ENERAL INTERNATIONAL SH.P.K. AgroAl International SH.P.K. T.A.L.I.S Tax Audit Legal International Service SH.P.K. DHL INTERNATIONAL (ALBANIA) SH.P.K. Leonora TEST KLINT KOMPANI SH.P.K. Lindita Metalla P.F. LANDMARK TECHNOLOGIES SH.P.K. VINIPHARMA SH.P.K. OMEGAFARMA SH.P.K. MEGAPHARMA SH.P.K. ALMEGIPHARMA SH.P.K. LABOPHARMA SH.P.K. ADRIA-AEGEAN ALBANIA (3A) SH.P.K. PHARMA ONE SH.P.K. ASJA WIND ALBANIA 1 SH.P.K. ALL-FLY-ONE SH.P.K. ROGAT-SECURITY-1 SH.P.K. Move One SH.P.K. ALSAT 1 SH.P.K. VISIONAIRE SH.P.K. Griseida Belshi P.F. OLA 1 SH.P.K. ONE WIND SH.P.K. " SANG 1 " SH.P.K. SOURCE ONE SH.P.K. ANGEL 1 SH.P.K. CHANNEL ONE SH.P.K. PENTIUM 1 SH.P.K. SEMAN1SOLAR SH.P.K. OMEGAFARMA 1 SH.P.K. E.R One Albania SH.P.K. EURO ALBANIA 1 SH.P.K. ONE NET TV SH.P.K. SELDI ZENELAJ P.F. GEN - I Tirana SH.P.K. BANKA KOMBETARE TREGTARE SH.A. BANKA NBG ALBANIA SH.A. BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE SH.A. AL - MEX SH.P.K. MAK ALBANIA SH.P.K. ALBANIAN AIRLINES SH.P.K. AL - NIL SH.P.K. MEDIKANOVA - AL SH.P.K. AL.BE SH.P.K. MERIT AL SH.P.K. JAFFA - AL SH.P.K. ARSIRE AL SH.P.K. MARSI & AL SH.P.K. ikub.al SH.P.K. EURO - AL SH.P.K. PANDORA - AL SH.P.K. SIGMA INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP SH.A. SIGAL HOLDING SH.A. SIGAL - AD SH.P.K. INTERSIG VIENNA INSURANCE GROUP SH.A. INSIG SH.A. INSIG JETE SH.A. RAIFFEISEN BANK SH.A. UNION BANK SH.A. INSTITUTI DEKLIADA - ALB SH.P.K. Institute for Balkan Studies INSTITUTI I POLITIKAVE PUBLIKE DHE PRIVATE AYDINER INSAAT ANONIM SIRKETI - DEGA TIRANE Instituti i Kultures Rome ne Shqiperi INSTITUTI PER RUAJTJEN E NATYRES NE SHQIPERI - INCA INSTITUTI I SHENDETIT PUBLIK Albanian Institute for International Studies INSTITUTI I POLITIKAVE TE APLIKUESHME GJINORE INSTITUTI I SIGURIMEVE SHOQERORE - ISSH INSTITUTI PER NDYSHIM DHE LIDERSHIP NE SHQIPERI Institute for Women Development Alternatives Institute of Women Development Alternatives INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES SH.P.K. BINDI INSURANCE BROKER SH.A. INSTITUTI PER DEMOKRACI DHE NDERMJETSIM Instituti per Mireqenie dhe Ambjent INSIEME SH.P.K. INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. ORYAP ORM.INS.SAN.VE.TIC SH.P.K. QENDRA IMPAKT DANSKE COMMODITIES ALBANIA SH.P.K. Z Z GROUP SH.P.K. BLOJA SH.A. GRUPPO MINERARIO ALBANESE SH.P.K. Advertalis Shpk MOBAL ALBANIA SHPK FOUR QUEENS SHPK TRITICUM FOOD SHPK METEOALB SH.P.K. MAT - EDIL SH.P.K. TILUX SH.P.K. PROFARMA SH.A. PORTO ROMANO OIL - PRO SH.A. TI PRO SH.P.K. ATAs.r.l.Servisi.Produzioni-Import Export SH.P.K. AGJENCIA E PROKURIMIT PUBLIK - APP EUROCONSTRUCTION COMPANY ALBANIA - ENVIRONMENTAL PROTECTION SH.P.K. ALCRED FOOD PROCESSING Co SH.P.K. SKY MASTER PROJEKT HOLDING SH.A. ECS ECO CLIMATE SOLUTION SH.A. AL-PRIMA SH.A. A2N TERMOKLIMA SH.P.K. YOUTH ALBANIA PROFESSIONAL SERVICES - YAPS KAST SH.P.K. ALBANIAN MEDICAL GROUP SH.P.K. ALBANIAN SHOES CORPORATION 2 SH.P.K. ALBANIA DRAHT SH.P.K. ALBANIAN SHOES CORPORATION SH.P.K. DIANA SOKOLAJ P.F. FONDI SHQIPTAR I ZHVILLIMIT ALBCHROME SH.P.K. ALBWIND-07 SH.P.K. ALBANIA MOTOR COMPANY SH.P.K. Qendra Shqiptare per Kerkime Ekonomike - OJF ALBANIA PROJECT SH.P.K. ALBAN.DEL SH.P.K. DVM UNLIMITED SH.P.K. ALBANIA LEASING SH.A. Albano Kaci P.F. ALBANIAN COMPANY OF GENERAL SERVICES SH.A. AURORA GROUP SH.P.K. KUK-ALBANIA SH.P.K. ELECTRONICS SH.P.K. HYSEN TOTA P.F. TOWERS NETWORK ALBANIA SH.A. NEXT ALBANIA SH.P.K. ASSECO SEE SH.P.K. SHKELQIM MERZHEKU P.F. FACILIZATION SH.P.K. EMPIRE SH.P.K. EMPIRE INC SH.P.K. EURO PETROL SH.A. EURO-ALBA-EA SH.P.K. Euro-Audit, Consultancy,co SH.P.K. European Movement Albania NATALIA KAPLLANAJ P.F. EURO - PAPER SH.A. EURO MIX SH.P.K. EURO FAB SH.P.K. EURO ARD SH.P.K. EURO GIPS SH.P.K. EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT ALBANIA EURO GOLD SH.P.K. EURO ADITIV SH.P.K. EUROPEAN AFRICAN TRADE SH.P.K. DELEGATION OF THE EUROPEAN UNION TO ALBANIA BGP Southeast Europe SH.P.K. KUJTIM LIKA P.F. Mujan Meni P.F. DIMENSIONE TE REJA SH.P.K. SHANSI INVEST SH.P.K. KLER SH.P.K. Raiffeisen INVEST - Shoqeri Administruese e Fondeve te Pensionit dhe Sipermarrjeve te Inve EUROPEAN DIMENSION P M U IC CONSULENTEN SH.P.K. HYMERI KLEEMANN SH.P.K. KLEN - RA SH.P.K. Keshilli Agrobiznesit Shqiptar UNIVERSITETI KATOLIK - ZOJA E KESHILLIT TE MIRE MARIN BARLETI SH.A. KOMUNA E PARISIT SH.P.K. UNIVERSITETI I ARTEVE UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANES UNIVERSITETI AMERIKAN I TIRANES (U.AT) SH.P.K. MINISTRIA E TURIZMIT DHE MJEDISIT UNIVERSITETI BUJQESORE I TIRANES ERCOLE MARELLI POWER SH.A. EUROLEASE SH.P.K. BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE SH.A. EKO-LETER SH.P.K. NIKO LEKA P.F. OSMAN BREGASI SH.P.K. IKRP ROKAS & PARTNERS ALBANIA SH.P.K. AUTO-PASION SH.A. PASTICERI LIKA SH.P.K. KLINIKA SHQIPTARE SH.A. ELEKTRO - MEKANIKA SH.P.K. Qendra Kombetare Burimore e Trajnimit dhe Asistences Teknike ARENA SIGNS SH.P.K. HASIMAJ ELEVATOR CO SH.P.K. CLASSIC L SH.A. KOMUNA KASHAR ELVIS KASMI P.F. ARSIRE SH.P.K. SANITERMIKA SH.P.K. CLASSIC SH.P.K. AERTERMIKA SH.P.K. NEW PAK ALBANIA SH.P.K. NEW CENTURY SH.P.K. ELECTRICAL POWER ENGINEERING SH.P.K. NEW DEVELOPMENT SH.P.K. ALB INTERNATIONAL NEW DIMENSIONS SH.A. NEW MEDIA COMMUNICATIONS SH.P.K. NEW COSMOS SH.P.K. Albartex Tirana Airport SH.P.K. NEW BAR SH.P.K. NEW POLITCS SH.P.K. NEW XIXA SH.P.K. NEW VISION SH.P.K. NEW OFFICE ALBANIA SH.P.K. ikubINFO SH.P.K. ICTS MEDIA SH.P.K. Artan Dersha P.F. SMT - ALBANIA SH.P.K. SGS AUTOMOTIVE ALBANIA SH.P.K. SEAMENT ALBANIA SH.P.K. BT ALBANIA LIMITED SH.P. K SPAR ALBANIA SH.P.K. SBA ALBANIA SH.P.K. STS ALBANIA SH.P.K. TEX-ALBANIA SH.P.K. SIKA ALBANIA SH.P.K. STARMAX ALBANIA SH.P.K. TAURUS ALBANIA SH.P.K. TAG ALBANIA SH.P.K. TPA Albania SH.P.K. SKY NET ALBANIA SH.P.K. SISAL ALBANIA SH.P.K. Priam Digital SH.P.K. BANKA E KREDITIT TE SHQIPERISE SH.A. INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA SH.A. QENDRA BIRN ALBANIA FONDACIONI THINK BANK ALBANIA Jaupaj-G SH.P.K. KORPORATA ELEKTROENERGJITIKE SHQIPTARE - KESH SH.A. Shoqata Kombetare e Blegtoreve Shqiptare LEAA AQUADROM TIRANA SH.P.K. ANIKA MERCURIA REFINERY ASSOCIATED OIL SH.A. MARE OIL SH.A. Albanian Council on Foreign Relations SWARCO MIZAR ALBANIA - Dege e Shoqerise se Huaj BANKA E BASHKUAR E SHQIPERISE SH.A. LOTARIA KOMBETARE SH.P.K. Media Research and Development Centrer TRIBUNA EKONOMIKE SHQIPTARE E PAVARUR SH.P.K. LA MOZZARELA SH.P.K. SHOQATA KOMBETARE E PUNONJESVE SOCIAL MAREI SH.P.K. QENDRA KOMBETARE E BIZNESIT POWATEC - AL SH.P.K. FORUMI I PAVARUR I GRUAS SHQIPTARE BELKISA SH.P.K. MAGIC SH.P.K. BOTIME VIP MAGAZINE SH.P.K. 5.SHQIPTARE SH.A. ALB MINES INVESTMENT GROUP SH.P.K. ALBANIAN INVESTMENT GROUP SH.P.K. AIG - Albanian Investment Group SH.P.K. ERVIN LICI P.F. RITVAN ASLLANI P.F. HUMABLE SH.P.K. KUDO.AL SH.P.K. SPIECAPAG Transadriatica - e thjeshte OZONE ELECTRONICS SH.P.K. DEKA SH.A. REJ SH.P.K. ALBANIABEG AMBIENT SH.P.K. DES Real Estate SH.P.K. ALSI & CO SH.P.K. TECHSO CONSTRUCTION SH.P.K. TEA CONSTRUCTION & PETROL SH.A. Albanian Cargo Service SH.P.K. ALBANIAN COURIER SH.P.K. LOGIC SH.P.K. DIGICom SH.P.K. LOGICAL SH.P.K. SMARTWORK SH.P.K. TURGUT OZAL EDUCATION SH.A. PLAN OVER SH.P.K. BY FRANCESKA SH.P.K. ENER TRADE SH.P.K. ALBA GAMES SH.A. FOOD TRADE SH.P.K. KOEL TRADE SH.P.K. ABA TRADE SH.P.K. VTE TRADING SH.P.K. ALFA TRADE CO SH.P.K. BFI Trade SH.P.K. EMA TRADE SH.P.K. ECO MOTORS TRADE SH.P.K. ARPIKO TRADE SH.P.K. ARPIKO TRADE SH.P.K. NATURAL TRADE SH.P.K. Marsel Mane P.F. MS GROUP SH.A. VILOIL SH.A. 3A - PROFILE SH.P.K. PROFIL - AL SH.P.K. LEONARD LAMAJ P.F. INTER - ALB OIL SH.A. PLUS OILS SH.A. DHERMIU OLIVE OIL SH.P.K. Q8 OILS SH.P.K. ALPINE Bau Gmbh, Filiali Tirane SH.P.K. MAJ-ALB SH.P.K. RADMAIL SH.P.K. ILSA SH.P.K. EXIMOIL SH.A. MAJESTIK SH.P.K. EUROIL SH.A. BIOPOWER GREEN ENERGY Sh.P.K GREEN LINE HOLDING SH.P.K. GREEN TECHNOLOGIES SH.P.K. GREEN LINE ALBANIA GREEN ENERGY TRADING ALBANIA SH.P.K. GREEN COAST SH.P.K. BRULLI DELIA GREEN POWER SH.P.K. GREEN RECYCLING SH.P.K. Build Green Group MONTESSORI-ALBANIA SH.P.K. GLOBAL GREEN SH.P.K. GREEN LINE AGENCY SH.P.K. SHOQATA GREEN PROJECT-MJEDIS DHE TURIZEM North Green Association Hydro Green Energy Murriz SH.P.K. GREEN NATURE 17 SH.P.K. Hydro Green Energy Thana SH.P.K. 3P Life Logistic SH.P.K. PEGASUS. SH.P.K. PEGASUS MED SH.P.K. PARTNERET - SHQIPERI PER NDRYSHIM DHE ZHVILLIM XPERT SYSTEMS SH.P.K. ALTIN MULLA P.F. FUGA 08 SH.P.K. APACE MEDIA ALBANIA SH.P.K. LA PREALPINA ALBANIA SH.P.K. AUTO JAPAN SH.P.K. ENERGY PARTNERS AL SH.P.K. Spartan Security System SH.P.K. PREMIERE SERVICES SH.P.K. IVOCLAR VIVADENT & PARTNERS SH.P.K. ILIRIA - PENN SH.P.K. SIVA PARTNERS SH.P.K. IT-PARTNERS SH.P.K. SPARTAN SECURITY SH.P.K. TRUST PARTNERS SH.P.K. EP & PARTNERS CONSULTANCY SH.P.K. HERTZ ALBANIA SH.P.K. BIT ALBANIA SH.P.K. EOS ALBANIA SH.P.K. BIOETIL ALBANIA SH.P.K. BTW - ALBANIA - DISTRIBUTION SH.P.K. BIOMETRIC ALBANIA SH.P.K. BEAUTY of ALBANIA SH.P.K. BDO ALBANIA SH.P.K. Biosud Albania SH.P.K. BEST BRANDS SH.P.K. H Y S K O SH.P.K. VASAA SH.P.K. SPOT MT SH.P.K. ALM GROUP. AL SH.P.K. AKEEL SH.P.K. PPC Albania SH.A. GERMIN ABRAHAM LINKOLN Ermira Cipi P.F. WING WIZ SH.P.K. OLGER SANXHAKU P.F. INC S.P.A. - DEGE E SHOQERISE SE HUAJ U.R.T SH.P.K. SHTYPSHKRONJA 'URTESIA BEKTASHIANE SH.A. PROTON COMMUNICATION SH.P.K. NOA ENERGY TRADE SH.P.K. ILIR KURTI P.F. A. N. K. SH.P.K. GLOBAL ALBANIA SH.P.K. ALBA GLOBAL GROUP SH.P.K. ALTA GROUP SH.P.K. ALMAS' GROUP SH.P.K. ALH GROUP SH.P.K. CABLE GROUP SH.P.K. GRUP-EGNATIA KOMPANI SH.P.K. EGNATIA 3F SH.P.K. EVEREST SH.P.K. EVEREST I.E. SH.P.K. Moligix SH.P.K. Dynamics Hub Albania SH.P.K. MEI BUSINESS CONSULTANCY SH.P.K. FHI - Business Consulting SH.P.K. FINCO CONSULT SH.P.K. EMA CONSULTING SH.P.K. BAER CONSULTING SH.P.K. ENEM CONSULTING SH.P.K. MB Consulting SH.P.K. UET CONSULTING SH.P.K. UNI-CONS SH.P.K. ZLA CONSULTING SH.P.K. C.S.I Consulting Service Institute SH.P.K. Bezo Consulting SH.P.K. ZOTO Consulting SH.P.K. KAZAZI CONSULTING SH.P.K. BI & SI CONSTRUCTION SH.P.K.

List of popular company searches in Albania
Albanian companies members of a corporate family tree